Over mij

Profiel foto Martijn de ManDe Kromhoek is een eenmanszaak van Martijn de Man. Vanaf januari 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van duurzaamheid en duurzame energie.

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid gaan verder dan onze eigen leefomgeving. en vragen om creatieve eigentijdse oplossingen en aanpak. Duurzame energie is één van de sleutels naar een duurzamere wereld. Ik kan en wil hierin een bijdrage leveren in het ondersteunen en managen van projecten in de energietransitie

Ik ben afgestudeerd in de Technische Bedrijfskunde, heb bedrijfsgericht opleidingen gevolgd en en een aantal jaren gewerkt in de civiele techniek. Ervaringen met duurzame energie heb ik opgedaan als Business Unit Manager en Investment Manager bij Ballast Nedam. Als ontwikkelaar van projecten bij PitPoint Clean Fuels op het gebied van waterstof, EV, biomethaan (bioCNG, bioLNG etc) en de laatste jaren als coördinator biomethaan portfolio bij TotalEnergies.  Ik heb ervaring op het gebied van duurzame energie opwekking en toepassing, en specifiek op de gebieden windenergie, zonne-energie, warmte- en koudeopslag, energieopslag, directe-lijn verbindingen, groen gas en geothermie. Maar ook het gebruik van energie in de mobiliteit of de industrie.