Over mij

Profiel foto Martijn de ManDe Kromhoek is een eenmanszaak van Martijn de Man. Vanaf januari 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van duurzaamheid en duurzame energie.

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid gaan verder dan onze eigen leefomgeving. en vragen om creatieve eigentijdse oplossingen en aanpak. Duurzame energie is één van de sleutels naar een duurzamere wereld. Ik kan en wil hierin een bijdrage leveren in het ondersteunen en managen van duurzame energie projecten.

Ik ben afgestudeerd in de Technische Bedrijfskunde, heb bedrijfsgericht opleidingen gevolgd en en een aantal jaren gewerkt in de civiele techniek. Ervaringen met duurzame energie heb ik opgedaan als Business Unit Manager en Investment Manager bij Ballast Nedam. Hier ben ik actief geweest op het gebied van duurzame energie, en specifiek op de gebieden windenergie, zonne-energie, warmte- en koudeopslag, energieopslag, directe-lijn verbindingen en geothermie. Allemaal vakgebieden waarbij een multidisciplinaire aanpak binnen en buiten Ballast Nedam noodzakelijk is.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt aan projecten op het gebied van wind- en zonne-energie en geothermie in Nederland en Duitsland. Daarvoor was ik als Business Unitmanager verantwoordelijk voor grondreiniging en bodemsaneringen in o.a. Duitsland, Engeland en Ierland. Meer informatie over mij  is te vinden op LinkedIn of je kunt mijn CV via de Download link downloaden  en kun je mij bereiken op m.de.man@dekromhoek.nl